شورای پژوهی
اولین جلسه شورای پژوهشی بخشها و مراکز تحقیقاتی مجتمع بیمارستانی امام خمینی در سال 1401 برگزار شد
اولین جلسه شورای پژوهشی بخشها و مراکز تحقیقاتی در سال جاری سهشنبه 24 خرداد 1401 با حضور دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر سید علی مومنی مدیر امور پژوهشی و فناوری، دکتر راز نهان مسئول آمار و اپیدمیولوژی معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی و اعضای هیئتعلمی و رابطین پژوهشی مجتمع در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در جلسه شورای پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) :
1- ظرفیتهای پژوهشی دانشکده پزشکی بررسی و در خصوص نحوه معرفی عملکرد و امکانات مراکز تحقیقاتی و افزایش همکاریهای پژوهشی در مجتمع تبادلنظر شد.
2- متفاوت بودن مسئولان پژوهشی گروهها و بخشها مانعی در پایش دقیق و هماهنگی مناسب اقدامات پژوهشی در بیمارستانها خوانده شد. که پیشنهاد گردید، فراگیران برای اطلاع از مسیر تحقیقات خود به سامانه پژوهشیار مراجعه و مکاتبات خود را پیگیری کنند.
3- آشنایی اساتید و فراگیران با عملکرد و امکانات مراکز تحقیقاتی مجتمع پلی به سوی توسعه پژوهشهای پزشکی مجتمع می باشد و باید از تمام ظرفیتهای مجتمع در اعتلای طرحهای تحقیقاتی بهره گرفت.
4- یک سری بازنگریها و فرصتهای نو در فرآیندهای پژوهشی و پایان نامهها در حال شکلگیری است ، از جمله ادغام فرم های متدلوژی و آمار در قالب یک شاخص ترکیبی است.
5- از طرفی بودجه طرحهای تحقیقاتی نسبت به سال گذشته 39 درصد افزایش داشته که اگرچه هزینههای بالای پژوهشی را کاملا پوشش نمیدهد، ولی کمک قابلتوجهی است.
6- اگر طرحی مصوب و در سامانه پژوهشیار ثبت شود دیگر امکان تبدیل به پایاننامه شدن ندارد لازم به ذکر است، مسیر تبدیل پایاننامه به طرح همچنان امکانپذیر است ولی بالعکس آن طبق تصمیم معاونت پژوهشی دانشگاه امکانپذیر نیست.
7- دانشکده با راهبرد تشویقی برای تقویت همکاریهای گروههای آموزشی در طرحهای با مشارکت "دو گروه تخصصی 10 درصد "و در طرحهای با مشارکت "دو گروه پایه و بالینی 20 درصد" مازاد بودجه تحقیقاتی را در نظر گرفته است.
8- جهت توسعه تعاملات بین گروهها جلسات فصلی پژوهش را در بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی برگزار گردد.
9- سوگند نامههای فارغ التحصیلان پزشکی عمومی و اعلان عمومی جلسه دفاع پایان نامههای تمامی مقاطع در کانال تلگرامی معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی است.
10- برای ایجاد همکاریهای مشترک بین مراکز تحقیقاتی بهتر است در جلسات پژوهشی زمانی را برای معرفی فعالیتها و قابلیتهای هر یک از مراکز تحقیقاتی اختصاص داده شود .
در این جلسه همچنین پیشنهادهایی در خصوص لزوم بازبینی ساختاری و محتوایی چهارچوب پایاننامهها و طرحهای تحقیقاتی و امکان پایش گزارش مراحل پیشرفت پایاننامههای فراگیران از سوی مسئولان پژوهشی بخشها مطرح شد.
ارسال نظر